Nastavlja se rasprava ispitivanjem svedoka Hrvatske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se rasprava ispitivanjem svedoka Hrvatske

U Međunarodnom sudu pravde danas se nastavlja rasprava u sporu između Srbije i Hrvatske po uzajamnim tužbama za genocid na području Hrvatske od 1991. do 1995. godine, isptivanjem svedoka koje je predložila Hrvatska, dok će Srbija argumente iz svoje kontratužbe predstaviti 10. marta, a potom pozvati i svoje svedoke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hrvatska: Srbija planirala uništenje

Izvor: Studio B, 04.Mar.2014

Hrvatski pravni zastupnici tvrdili su danas pred međunarodnim sudom pravde u Hagu da je Srbija imala jasnu nameru uništenja hrvatskih zajednica u različitim delovima Hrvatske i da nije učinila ništa da spreči i kazni počinitelje genocida...U nastavku rasprave po međusobnim tužbama Srbije i Hrvatske...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.