Izvor: RTS, 24.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak rasprave o rebalansu u utorak

Poslanici Skupštine Srbije završili su današnji rad, a načelnu raspravu o Predlogu rebalansa ovogodišnjeg budžeta nastaviće u utorak. Predloženi rebalans održiv, istakla ministarka Dragutinović. Opozicija najavila da će glasati protiv.
Poslanici Skupštine Srbije završili su oko 20 sati rad za danas, a predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović zakazala je nastavak s...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebalans budžeta za 2008 kompromis

Izvor: RTV Pink, 24.Okt.2008

Budzzet za 2009.restriktivan. . . Ministarka finansija Diana Dragutinović izjavila da je predloženi rebalans budžeta Srbije održiv i da je rezultat kompromisa o novim prioritetima Vlade Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Đukić-Dejanović primila iranskog ambasadora

Izvor: Kurir, 24.Okt.2008

BEOGRAD, 24. oktobra (Tanjug) - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović primila je danas ambasadora Irana u Srbiji Sejeda Mortezu Mir Hejdarija koji je naglasio da novi sazivi parlamenata Irana i Srbije treba da ostvare tešnju saradnju i na taj način doprinesu poboljšanju ukupnih...

Nastavak na Kurir...

Parlament u utorak o rebalansu budžeta

Izvor: RTV Pink, 25.Okt.2008, 12:37

. . . Skupština Srbije nastaviće u utorak, 28. oktobra, načelnu raspravu o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu za 2008. godinu, kojim je predviđeno da se deficit budžeta poveća sa 40,9 milijardi dinara na 45,7 milijardi dinara do kraja godine. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.