Napolje! Tramp se iznervirao i prekinuo intervju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napolje! Tramp se iznervirao i prekinuo intervju (VIDEO)

Želi maksimalnu tišinu

Dok je američki predsednik Donald Tramp davao intervju u pozadini se začuo kašalj.

To je izgleda iziritiralo Trampa, te je on odmah prekinuo razgovor i "nepoznatom" muškarcu koji se zakašljao naložio da smesta napusti Ovalni kabinet.

- On kašlje usred mog odgovora! To mi se ne sviđa. Ako ćete da kašljete, molim vas da napustite prostoriju! - rekao je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAD.

Pres. Trump says he “might” turn over his “financial statement” to Congress.

“I hope they get it, because it’s a fantastic financial statement,” he tells @GStephanopoulos in the Oval Office. https://t.co/8q0FwFD9qt pic.twitter.com/fw1tIc0vxO

— ABC News (@ABC) June 17, 2019

Kasnije se ispostavilo da je osoba koja je kašljala zapravo bio šef Trampovog kabineta Mik Malvejni, i verovatno nije mogao da se suzdrži.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.