Tramp izbacio svog zaposlenog jer je kašljao tokom intervjua

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2019, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp izbacio svog zaposlenog jer je kašljao tokom intervjua

Tokom intervjua američkog predsednika Donalda Trampa tv mreži ABC njuz, šef osoblja bele kuće Mik Molveni toliko je kašljao, da ga je Tramp izbacio iz Ovalnog kabineta Tokom intervjua američkog predsednika Donalda Trampa tv mreži ABC njuz, šef osoblja bele kuće Mik Molveni toliko je kašljao, da ga je Tramp izbacio iz Ovalnog kabineta.Ta scena emitovana je u nedelju u specijalu u kojem je Tramp govorio o istrazi vezanoj za navodno mešanje Rusije u predsednicke izbore, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bivšem predsedniku Baraku Obami i lošim rezultatima na nedavno sprovedenom istraživanju, prenosi Dejli Mejl.U trenutku kada je govorio o finansijskim izveštajima, videlo se da je tramp vidno iznerviran zbog Molvenija koji je stajao iza kamere i stalno kašljao."On kašlje usred mog odgovora. Ne svidga mi se to, znaš, ne sviđa mis se", rekao je Tramp.Kada mu je novinar rekao da je to šef osoblja Molveni, Tramp se okrenuo ka svom službeniku i rekao mu da napusti prostoriju.PROČITAJTE I: Tramp zabranio Huavej "Ako će š nastaviti da kašlješ, molim te napusti prostoriju. Ne možeš da kašlješ, o bože", rekao je Tramp.Kako se navodi, kada je Molveni izašao, Tramp je nastavio intervju koji je trajao čitavih sat vremena.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Izlazi napolje, pa tamo kašlji!" VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2019

Za vreme intervjua američkog predsednika Donalda Trampa za TV mrežu ABC njuz, šef administracije Bele kuće Mik Molveni toliko je kašljao da ga je Tramp izbacio iz Ovalnog kabineta...Ta scena emitovana je u nedelju, u specijalu u kojem je Tramp govorio o istrazi u vezi sa navodnim mešanjem Rusije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.