Napad nožem u njujorškom metrou

Izvor: RTS, 16.Avg.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad nožem u njujorškom metrou

Pijani putnik izbo je tri osobe na peronu podzemne železnice u Njujorku. Jedan od napadnutih muškaraca u kritičnom stanju.

Do incidenta je došlo kada je pijani čovek, identifikovan kao Ivan De Leon, udario u jedno dete kada je izlazio iz voza, što je izazvalo raspravu sa ostalim putnicima, prenosi Beta.

Potom je De Leon izvadio nož, jednog čoveka ubo u grudi, jednog u ruku, a trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u stomak, saopštila je policija.

Dete, kako je navela policija, nije povređeno, dok su tri povređena muškarca prevezena u lokalnu bolnicu.

Čovek uboden u grudi je u kritičnom, ali stabilnom stanju, dok su ostala dvojica pretrpela manje ozbiljne povrede.

De Leon je uhapšen po optužbama za napad, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja, navela je policija.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani čovek prvo udario u dete, a potom izbo troje ljudi

Izvor: 24sata, 16.Avg.2014

Jedan pijani putnik izbo je danas tri osobe na peronu podzemne železnice, saopštila je policija...Do nesreće je došlo kada je pijani čovek identifikovan kao Ivan De Leon udario u jedno dete kada je izlazio iz voza, što je izazvalo raspravu sa ostalim putnicima...Potom je De Leon izvadio nož, jednog...

Nastavak na 24sata...

Pijani putnik izbo trojicu u metrou!

Izvor: Press, 16.Avg.2014

Do incidenta je došlo kada je pijani putnik Ivan De Leon, izlazeći iz voza, gurnuo jedno dete. ..Dete nije povređeno, ali je iznervirani De Leon jednog čoveka nožem ubo u grudi, drugog u ruku, a trećeg u stomak, preneo je AP.. . Povređeni su preneti u bolnicu, a muškarac koji je uboden u grudi...

Nastavak na Press...

Krvava rasprava na peronu: Pijani putnik izbo tri osobe u njujorškom metrou

Izvor: Svet, 17.Avg.2014, 01:23

Jedan pijani putnik izbo je danas tri osobe na peronu njujorške podzemne železnice, saopštila je policija. Do incidenta je došlo kada je pijani čovek identifikovan kao Ivan De Leon udario u jedno dete kada je izlazio iz voza, što je izazvalo raspravu sa ostalim putnicima.. Potom je De Leon izvadio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.