Nagrađeni najbolji pribojski učenici

Izvor: SandzakPress.net, 28.Jun.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni najbolji pribojski učenici

Priboj – Nastavljajući dobru praksu nagrađivanja najboljih učenika, lokalna samouprava u Priboju izdvojila je ove godine  oko 900.000 dinara,   koji su podijeljeni  prema Odluci Opštinskog vijeća najboljim đacima generacije u osnovnim i srednjim školama, učenicima koji su osnovnu i srednju školu završili sa  prosekom 5,0, osvajačima jednog od tri prva mjesta na republičkim takmičenjima, kao i njihovim  nastavnicima- mentorima. Svečana dodjela nagrada najboljim učenicima pribojskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << osnovnih i srednjih škola obavljena je u   prigodnom ambijentu prepunog Amfiteatra Zavičajnog muzeja Priboja, a novčane nagrade u ime opštine Priboj najboljim mladim Pribojcima uručio je Predsjednik opštine Lazar Rvović. (Rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Na Vidovdan podeljene nagrade najboljim učenicima

Izvor: juGmedia, 28.Jun.2016

VLADIČIN HAN – Na gradsku slavu, Vidovdan,  danas su najboljim učenicima iz dve srednje i četiri osnovne škole na području hanske opštine dodeljene nagrade...Predsednik opštine Goran Mladenović je đacima uručio nagrade poželevši im i nadalje mnogo uspeha u školovanju I životu...“Želim...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.