Na hipodromu u Zaječaru „niče“ stadion sa 8.168 mesta

Izvor: Danas, 15.Jul.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na hipodromu u Zaječaru „niče“ stadion sa 8.168 mesta

Novi stadion kapaciteta 8.168 mesta, nalaziće se na Kraljevici, kazao je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, posle sastanka sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, prenosi portal Glas Zaječara. Članak Na hipodromu u Zaječaru „niče“ stadion sa 8.168 mesta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kokeza i čelnici FSS u Zaječaru, niče novi stadion, investicija 17.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2019

Posle Vranja i Leskovca, gradova koji će dobiti nove stadione od kapitalne važnosti za srpski sport i fudbal, čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, predsednik Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković, prvi čovek FSRIS Novica Tončev i generalni sekretar Jovan Šurbatović boravili su u Zaječaru,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.