Na Batrovcima se čeka dva sata

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima se čeka dva sata

Na putevima Srbije saobraćaj je večeras umeren i ponegde pojačan, a vozači oko dva sata čekaju na prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, dok se oko sat vremena zadržavaju na ulazu u zemlju iz Bugarske na Gradini i iz Makedonije na Preševu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema podacima Uprave granične policije, pojačan je saobraćaj i na granici sa Crnom Gorom, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << naplatnoj rampi Sirig u smeru ka Subotici vozila se zadržavaju do pet minuta, dok je na ostalim rampama čekanje oko 15 minuta.

Vozačima se savetuje da vožnju prilagode uslovima na putu, smanje brzinu i imaju više strpljenja tokom vožnje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.