NS: U tuči jedan ubijen, 2 ranjena

Izvor: B92, 08.Apr.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: U tuči jedan ubijen, 2 ranjena

Novi Sad -- Policija intenzivno traga za Petrom P. (19) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je nožem ubio Novosađanina Srđana Mandića (25) u masovnoj tuči na Detelinari

Dvadesetpetogodišnji mladić ubijen je noćas oko 01h, a lake telesne povrede zadobili su Miroslav Č. i Željko M. kao i Goran L. (43)

Zbog sumnje da su učestvovali u tuči oni su zadržani u policiji, kao i Gordana P. (41) i Duško L. (43), oboje iz Novog Sada.

Tuča je izbila u Ulici Veselina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Masleše, u noći između subote i nedelje, kada je Mandić zajedno sa Novosađanima Miroslavom Č. (28) i Željkom M. (30) prolazio tom ulicom, gde se prvo dogodio verbalni a potom fizički sukob sa više osoba, u kojem je Mandić od zadobijene ubodne rane preminuo na licu mesta.

U tuči koja je učestvovalo desetak osoba a korišćene su šipke, letve i motke. Zadržane osobe biće, uz krivičnu prijavu, dovedene na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Portparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin izjavila je Tanjugu da je Z.M. (30) iz Novog Sada u toj tuči zadobio teške telesne povrede opasne po život i prebačen je na odeljenje grudne hirurgije u institutu u Sremskoj Kamenici, dok je M. C. (28), takođe iz Novogo Sada lakše povređen i posle ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.