Ubijen u masovnoj tuči u Novom Sadu, dvojica ranjena

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen u masovnoj tuči u Novom Sadu, dvojica ranjena

Dvadesetpetogodišnji Srđan M. ubijen je noćas, a dva njegova druga Ž.M. (30) i N.Č. (28) su ranjena u masovnoj tuči u novosadskom naselju Detelinara.

Policija je privela troje osumjičenih Duška L. (43), Gorana L. (43) i Gordanu P. (40), dok se još traga za Petrom P (19).

Prema nezvaničnim podacima policije, masova tuča se dogodila kada su se trojica mlađih Novosađana vraćala iz provoda iz grada i na ulici došla u verbali, a potom i fizički sukob sa osumnjičenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su u kući na uglu Veselina Masleše i Canakreve slavili uz glasnu muziku.

U Kliničkom centru Vojvodine navode da je povređeni Ž.B. zadobio teške telesne povrede grudi i da je smešten na Insititutu u Sremskoj Kamenici, dok je N.Č. nakon saniranja povreda pušten na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: U tuči jedan ubijen, 2 ranjena

Izvor: B92, 08.Apr.2012

Novi Sad -- Policija intenzivno traga za Petrom P. (19) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je nožem ubio Novosađanina Srđana Mandića (25) u masovnoj tuči na Detelinari..Dvadesetpetogodišnji mladić ubijen je noćas oko 01h, a lake telesne povrede zadobili su Miroslav Č. i Željko M. kao i...

Nastavak na B92...

Mladić pretučen na smrt u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012

Dvadesetpetogodišnji Srđan M. ubijen je noćas, a dva njegova druga Ž.M. (30) i N.Č. (28) su ranjena u masovnoj tuči u novosadskom naselju Detelinara. Policija je privela troje osumjičenih Duška L. (43), Gorana L. (43) i Gordanu P. (40), dok se još traga za Petrom P (19).

Nastavak na Vesti-online.com...

Novi Sad: Nož u srce zbog pesme

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2012

Još jedan u nizu surovih obračuna u Novom Sadu, mladić ubijen, dvojica povređena. Usmrćen Srđan Mandić (25), a osumnjičeni Petar P. (19) u bekstvu

Nastavak na Večernje novosti...

Studentu zabio nož u srce zbog pesme

Izvor: medio.rs, 09.Apr.2012, 12:48

Glasan komentar o muzici bio je dovoljan da se slavlje u novosadskom naselju Detelinara preksinoć pretvori u masovnu tuču u kojoj je ubijen Srđan Mandić (25). Policija i dalje traga za Petrom P. (19) koji je osumnjičen da je nesrećnog mladića ubo nožem u srce.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.