Muta: Dobijamo Amere, mrzim vicešampione

Izvor: Mondo, 13.Sep.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta: Dobijamo Amere, mrzim vicešampione

Pomoćni trener reprezentacije Srbije veruje da "orlovi" mogu da preskoče i poslednju, najtežu prepreku na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Foto: MN Press

Euforija u srpskom timu posle plasmana u finale Svetskog prvenstva nije se dugo stišala posle meča sa Francuskom. Povezane vestiHVALA, SALE! SRBIJA U FINALU!!!

 U srpskom taboru bilo je dosta onih koji su verovali da sanjaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << većina na ivici suza zbog velikog slavlja, emotivno i fizički "ispražnjenih", ali i onih koji su odmah poručili da to nije kraj i da će "orlovi" i protiv selekcije SAD u borbi za zlatnu medalju igrati opet najbolje.

Jedan od njih je i Miroslav Nikolić, pomoćni trener reprezentacije. Muta kaže da ne voli gubitnike, a pogotovo ne vicešampione...

"Odlično je kada se dobije utakmica i kad se uđe u finale. A, sad moram da ti kažem drugu stvar - najviše mrzim vicešampione. To je naziv za gubitnike. Sad moramo da dobijemo Amerikance.  To je normalno", izjavio je za SOS kanal Nikolić.

Muta veruje... Srbija veruje...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srbija - SAD na velikom video bimu na Štrandu

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2014

Finalni meč Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i SAD, Novosađani će kolektivno moći da gledaju na velikom platnu na Štrandu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.