Mrka: Rekorderi u izgradnji auto-puta

Izvor: TvojPortal.com, 09.Avg.2011, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrka: Rekorderi u izgradnji auto-puta

/vesti online/ Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić tvrdi da tempo izgradnje auto-puta u Srbiji predstavlja svetski rekord. Iako je više puta pomerao rok završetka izgradnje Koridora 10, Mrkonjić ovog puta obećava da će svi radovi biti gotovi 2013. godine.

Svetski rekorder u izgradnji ili obećanjima? - Milutin Mrkonjić

U intervjuu za “Večernje novosti“, ministar infrastrukture je ocenio da je "postignut rekord u gradnji Koridora, a Auto-put kroz Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << biće gotov na leto 2013."
''Trebalo je imati samo malo strpljenja. Evo, samo za poslednjih mesec dana otvorili smo 73 kilometra auto-puta'', rekao je Mrkonjić.
''Da ne dajem rokove, nekada možda i nerealne, ne bismo uradili ovoliko. Tek sada se vide rezultati. Do kraja septembra biće gotovo 180 od 280 kilometara Koridora 10. Uskoro će se od Beograda do Mađarske stizati za sat i po'', rekao je Mrkonjić komentarišiću pomeranje rokova i dodao da ''dela najbolje govore, kao i da je tempo izgradnje svetski rekord''.Ostatak teksta pročitajte na linku

Srbijamilutin mrkonjićkoridor 10autoputministar infrastrukturesvetski rekorderizavrsetak 2013.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.