Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva zabranila uvoz krušaka iz Srbije

BEOGRAD - Rusija od sutra uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor.

Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta kruške iz Srbije, prenosi "Sputnjik".

"Ruska služba za fitosanitarni nadzor od sutra uvodi vremensko ograničenje na uvoz svežih krušaka iz Srbije, uključujući i preko trećih zemalja, do održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << razgovora na ekspertskom nivou i pojašnjenja situacije sa kompetentnim državnim službama", saopštili su iz ove službe.

Ranije je saopšteno da će Ruska služba za fitosanitarni nadzor od sutra uvesti zabranu uvoza jabuka iz Bjelorusije.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2018

Rusija od srede uvodi zabranu uvoza krušaka iz Srbije, objavljeno je na sajtu Ruske službe za fitosanitarni nadzor...Iz ove službe navode da su Nacionalnoj organizaciji za karantin i zaštitu rastinja Srbije više puta prijavljivali da su zabrinuti zbog kvaliteta kruške iz Srbije, prenosi "Sputnjik"..."Ruska...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.