Mladić izboden nožem na Voždovcu

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić izboden nožem na Voždovcu

Jedan mladić izboden je oko 13.25 u Ulici vojvode Stepe, a policija intenzivno traga za izvršiocem, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

"Za sada nepoznati izvršilac zadao je povrede oštećenom, više ubodnih rana oštrim predmetom", rečeno je u MUP-u.

Kako su naveli, uviđaj i potraga za počiniocem su u toku.

Prema saznanjima "Blica" do sukoba je došlo između dve grupe navijača, kada je jedan od njih izvadio nož i izbo mladića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča navijača na Voždovcu, izboden mladić!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016

Mladić je izboden u 13.25 u Ulici vojvode Stepe u Beogradu, a policija intenzivno traga za izvršiocem, rečeno je agenciji Beta u policiji...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija.."Za sada nepoznati izvršilac zadao je povrede oštećenom, više ubodnih rana oštrim predmetom", rečeno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.