Izvor: B&F Online, 24.Maj.2011, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi sve manje angažovani na poslu

Prema novom GfK istraživanju, mladi zaposleni širom sveta pokazuju manjak motivacije i angažovanja na radnom mestu a na dnu liste angažovanosti su Mađarska i Češka Republika (6%) i Srbija i Portugal (7%). 

Nastavak na B&F Online...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladi nemotivisani da rade, izloženi pritisku na poslu

Izvor: Blic, 24.Maj.2011

Mladi zaposleni širom sveta, pa i u Srbiji, pokazuju manjak motivacije i angažovanja na radnom mestu i najviše su pogodjeni pritiskom na poslu, saopšteno je danas iz međunarodne kompanije za istraživanje tržišta GfK Custom Research...Na dnu liste angažovanosti mladih na poslu su Mađarska i...

Nastavak na Blic...

Mladi nemotivisani da rade, izloženi pritisku na poslu

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2011

Mladi zaposleni širom sveta, pa i u Srbiji, pokazuju manjak motivacije i angažovanja na radnom mestu i najviše su pogodjeni pritiskom na poslu, saopšteno je danas iz međunarodne kompanije za istraživanje tržišta GfK Custom Research.

Nastavak na medio.rs...

Mladi ne žele da rade i trpe mobing

Izvor: Glas javnosti, 25.Maj.2011, 07:01

BEOGRAD - Mladi zaposleni širom sveta, pa i u Srbiji, pokazuju manjak motivacije i angažovanja na radnom mestu i najviše su pogođeni pritiskom na poslu, saopšteno je iz međunarodne kompanije za istraživanje tržišta GfK Custom Research...Na dnu liste angažovanosti mladih na poslu su Mađarska...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.