Miting je neophodan zbog loših poteza vlade

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting je neophodan zbog loših poteza vlade

Demokratska stranka je prinuđena da 25. aprila organizuje miting u Beogradu zbog loših poteza Vlade Srbije, kojima su građani veoma nezadovoljni, izjavio je danas predsednik Gradskog odbora DS u Novom Sadu Veljko Krstonošić.

On je istakao da će demokrate taj protest organizovati iz više razloga, a jedan od njih je i zato što "zaduživanje države ide tolikom brzinom da prevazilazi ono koje je napravljeno u proteklih skoro 25 godina, za vreme vlasti Slobodana Miloševića, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Zorana Ðinđića, Vojislava Koštunice i Borisa Tadića".

"Građani Srbije nezadovoljni su teškom ekonomskom situacijom, nastalom zbog loših reformi, smanjivanja plata i penzija i zato što republička vlada nema nikakvu valjanu ideju kako bi poboljšala položaj građana", rekao je Krstonošić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da je DS, kao reformisana stranka, najveća opoziciona partija i da je na njima velika odgovornost za ono što se događa i što će se događati u Srbiji.

Krstonošić je dodao da će DS na mitingu izraziti neslaganje sa "tako lošim vođenjem države".

On je ocenio da nije ništa bolja situacija ni u Novom Sadu, gde gradsku vlast takođe predvodi Srpska napredna stranka, i naveo da u tom gradu nema praktično nijedne ozbiljnije investicije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Miting je neophodan zbog loših poteza vlade

Izvor: Blic, 04.Apr.2015

Demokratska stranka je prinuđena da 25. aprila organizuje miting u Beogradu zbog loših poteza Vlade Srbije, kojima su građani veoma nezadovoljni, izjavio je danas predsednik Gradskog odbora DS u Novom Sadu Veljko Krstonošić...On je istakao da će demokrate taj protest organizovati iz više razloga,...

Nastavak na Blic...

Knežević: Nećemo odložiti miting SNS-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2015, 12:02

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da će ta stranka održati miting u Novom Sadu, uoči godišnjice formiranja aktuelne Vlade Srbije, istakavši da naprednjacima ni na pamet ne pada da taj skup odlože zbog "neozbiljnih i neodgovornih poteza" DS-a..."SNS je najavila da će, uoči godišnjice...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.