Ministarstvo: Piloti su dobro, uskoro na kućno lečenje

Izvor: Večernje novosti, 20.Jul.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Piloti su dobro, uskoro na kućno lečenje

Dvojicu pilota 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO je danas obišao ministar odbrane Aleksandar Vulin ZDRAVSTVENO stanje dvojice pilota 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO koji se u Vojnoj bolnici Niš oporavljaju od lakših povreda zadobijenih prilikom redovne letačke obuke je dobro i oni će za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje. Njih je danas obiša o ministar odbrane Aleksandar Vulin, koje je o stanju pilota izvestio načelnik Sektora hirurških grana Vojne bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Niš pukovnika Nebojša Đenić. On je naveo da je urađeno sve što podrazumeva protokol za traume, od kliničkog pregleda do svih metoda ultrazvuka, skenera i laboratorijskih analiza i da je ustanovljeno da nema znakova povreda unutrašnjih organa. PROČITAJTE JOŠ - DRAMA NA NEBU: Srušio se vojni helikopter kod Aleksinca (FOTO) Đenić očekuje da će pacijenti za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje, a tokom obilaska pilota u pratnji ministra bili su i načelnik Štaba RV i PVO brigadni general Aleksandar Bjelić i zamenik pomoćnika upravnika za lečenje Vojne bolnice Niš potpukovnik dr Goran Krstić. Do povrede pilota došlo je pre dva dana u padu helikoptera Ho-42 prilikom prilikom redovne letačke obuke i vežbe "vanaerodromsko sletanje", u rejonu sela Rutevac u opštini Aleksinac.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Piloti povređeni tokom obuke su dobro, uskoro idu kući

Izvor: RTS, 20.Jul.2019

Zdravstveno stanje dvojice pilota iz 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO koji se u Vojnoj bolnici Niš oporavljaju od lakših povreda zadobijenih nakon što je pre dva dana došlo do oštećenja helikoptera "gazela Ho-42" prilikom redovne letačke obuke i vežbe "vanaerodromsko sletanje“ u rejonu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.