Milica od zlata

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica od zlata

Reprezentativka Srbije u tekvondou postigla je veliki uspeh osvojivši najsjajnije odličje na Gran priju u Mančesteru.

Foto: MN Press

Olimpijska šampionka iz Londona Milica Mandić savladala je u finalnoj borbi u Mančesteru, u kategoriji preko 67 kilograma, Holanđanku Rešimu Ogink rezultatom 7:3 i osvojila novih 40 bodova za svetsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i olimpijsku listu.

"Presrećna sam što sam osvojila zlatnu medalju na Gran priju, jer je to izuzetno teško učiniti. Posle svake borbe osećala sam se sve bolje i bila sam sigurna da mogu do zlata. U ključnim trenucima, gde je nervoza uvek prisutna, glas mog trenera Dragana Jovića me je smirivao, budio i vodio. Zahvaljujem se celom stručnom timu i svima u Srbiji koji su nas ceo dan gledali i bodrili. Novih 40 poena dodatno mi povećavaju šanse da odem direktno na Olimpijske igre bez kvalifikacija", izjavila je Milica Mandić.

Srpska reprezentativka prethodno je ove godine osvojila bronzanu medalju na Gran priju u Kini.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.