Mesiko: Protesti u Tihuani zbog izbegličkog karavana

Izvor: Danas, 19.Nov.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesiko: Protesti u Tihuani zbog izbegličkog karavana

Anti-migrant protesters clashed with a pro-migrant demonstrator in the Mexican city of TijuanaThe British Broadcasting Corporation Stotine stanovnika meksičkog grada Tihuane izašlo je na ulice protestujući zbog dolaska hiljada migranata koji pokušavaju da uđu u Sjedinjene Države. Oni zahtevaju da migranti napuste ovaj grad na granici sa SAD. Migranti su deo velikog karavana iz Centralne […] Članak Mesiko: Protesti u Tihuani zbog izbegličkog karavana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Protesti na granici između Meksika i SAD

Izvor: Danas, 19.Nov.2018

Stotine stanovnika grada Tihuana na meksičkoj granici izašli su na ulice, protestujući zbog dolaska hiljada migranata koji nastoje da dođu do SAD. Oni su tražili da migranti odu. Članak Protesti na granici između Meksika i SAD se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.