Mesić podržao Pupovca na izborima za EP (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesić podržao Pupovca na izborima za EP (VIDEO)

Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić pridružio se javnim ličnostima koje su prethodnih dana podržale listu Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca na predstojećim izborima za Evropski parlament.

- Kad je trebalo Hrvatskoj i Srbi su glasali za mene kao predsednika svih građana. Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki. Lista 24 - rekao je Mesić u spotu.

Još nekoliko poznatih Hrvata je podržalo Pupovca.

Osim Mesića spotove za SDSS snimili su bivši fudbalski selektor Miroslav Ćira Blažević i ugledni oftalmolog Nikica Gabrić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRŠKA I OD MESIĆA Nakon Čire Blaževića i bivši hrvatski predsednik u spotu PUPOVCA

Izvor: Blic, 22.Maj.2019

Nakon poznatog hrvatskog fudbalskog trenera Miroslava Ćire Blaževića u spotu Samostalne demokratske srpske strane (SDSS) za izbore u Evropski parlament pojavio se i nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.