Merkel,Makron: EU da se pripremi za naredni val korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2020, 09:48

Merkel,Makron: EU da se pripremi za naredni val korona virusa

Nemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsednik Emmanuel Macron i još četiri članice Evropske Unije uputili su pismo predsednici Evropske komisije Ursuli von der Lajen sa zahtevom da se EU pripremi za sljedeći talas pandemije koronavirusa, prenosi agencija Ansa.

U pismu čelnici pišu: "Nadamo se da će ovo pismo poslužiti kao inspiracija za daljnje planove na evropskom nivou o tome kako osigurati pripremu EU za buduće pandemije".

U pismu se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi da je haotični odgovor na pandemiju koronavirusa, u toku koje je umrlo 184. 256 ljudi, "pokrenuo pitanja" o potrebi pripreme Evropske Unije za ovakve nesreće i naglašava potreba za zajedničkim evropskim pristupom, posebno s obzirom na mogući drugi val zaraze Covidom19.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkel i Makron: EU da se pripremi za NAREDNI TALAS KORONA VIRUSA

Izvor: Blic, 10.Jun.2020

Nemačka kancelarka Angela Merkel, francuski predsednik Emmanuel Macron i još četiri članice Evropske Unije uputili su pismo predsednici Evropske komisije Ursuli von der Lajen sa zahtevom da se EU pripremi za sledeći talasl pandemije korona virusa, prenosi agencija Ansa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.