Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić ipak sudi "vječitima"

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić ipak će dijeliti pravdu na 156. "večitom" derbiju između Partizana i Crvene zvezde u srijedu od 18 časova.

S obzirom da je Mažić u nedjelju sudio duel između Napretka i Partizana u Kruševcu, očekivalo se da neko drugi dijeli pravdu u Humskoj 1.

Mažiću će kao i do sada asistirati Milovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija je Nemanja Petrović, dodatni arbitri Danilo Grujić i Nenad Đokić, dok je delegat Vlado Glođović.

Partizan i Crvena zvezda će međusobnim duelom "zatvoriti" 2017, a uoči ovog meča crno-bijeli zaostaju devet bodova za crveno-bijelima.

(B92)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zvezda o Mažiću: Dokaz sprege FSS i Partizana

Izvor: B92, 12.Dec.2017

Crvena zvezda nezadovoljna je odlukom da najbolji srpski sudija Milorad Mažić deli pravdu na 156. "večitom" derbiju u sredu. Mažić je do sada 13 puta sudio u derbijima u Superligi i Kupu, a u tim mečevima Partizan ima pobedu više od Zvezde.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.