Mažić sudi „večiti“ derbi

Izvor: RTS, 12.Dec.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi „večiti“ derbi

Naš najbolji sudija Milorad Mažić deliće pravdu na derbiju između Partizana i Crvene zvezde. Susret je na programu u sredu od 18.00 časova na stadionu Partizana.
Milorad Mažić će biti glavni sudija 156. „večitog" derbija a pomagaće mu njegova standardna ekipa - Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Sudije iza golova biće Nenad Đokić i Danilo Grujić, a četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sudija je Nemanja Petrović.
Za delegata je određen Vlado Glođović.
Ova ista postava je nedavno delila pravdu na meču Lige šampiona između Juventusa i Barselone.
Mažić je bio proteklog vikenda glavni sudija na meču u Kruševcu između Napretka i Partizana, koji je domaćin rešio u svoju korist sa 2:1.
Crvena zvezda ima je na prvom mestu sa 56 bodova, devet više od drugoplasiranog Partizana.
Prvi okršaj dva rivala na najvećem srpskom stadionu odigran je 27. avgusta u okviru 7. kola Superlige Srbije i završen je bez golova, 0:0.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milorad Mažić sudi večiti derbi

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2017

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde...Pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a dodatne sudije biće Danilo Grujić i Nenad Đokić...Četvrti sudija biće Nemanja Petrović, a delegat Vlado Glođović...Utakmica...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mažić sudi 156. večiti derbi!

Izvor: N1 televizija, 12.Dec.2017

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić ipak će deliti pravdu na 156. večitom derbiju, utakmici između Partizana i Crvene zvezde, koja je na programu u sredu od 18 časova na stadionu u Humskoj...Mažiću će asistirati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija će biti Nemanja Petrović,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.