Marinković: Neutemeljene izjave Amfilohija

Izvor: RTS, 08.Jan.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković: Neutemeljene izjave Amfilohija

Potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković ocenio je da je izjava mitropolita Amfilohija Radovića potpuno "neutemeljena i van svake realnosti" kada je u pitanju politika koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vladimir Marinković smatra da se pomenutom izjavom u kojoj su, kako ističe, iznete neistinite kvalifikacije udara na rezultate koje je predsednik Vučić napravio tokom prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godina a koji su direktno uticali na bolji život građana Srbije i jačanje pozicije naše zemlje u svetu.

Potpresednik Skupštine navodi da je predsednik našem narodu na Kosovu dao pravu i relalnu podršku da izdrži i da se istrajno bori za svoja prava, a da će Srbija nastaviti da napreduje i unapređuje odnose u regionu rešavajući sva državna pitanja dijalogom uz poštovanje državnih i nacionalnih interesa.
"Samo zahvaljući predsedniku Vučiću danas imamo priliku da se borimo ravnopravno za naš suverenitet i teritorijalni integritet i što je najbitnije sačuvamo naš narod, i naše svetinje na Kosovu i Metohiji," zaključio je Marinković u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marinković: Neutemeljene izjave Amfilohija

Izvor: Blic, 09.Jan.2018, 00:35

Potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Marinković ocenio je da je izjava mitropolita Amfilohija Radovića potpuno "neutemeljena in van svake realnosti" kada je u pitanju politika koju vodi Predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Marinković smatra da se pomenutom izjavom u kojoj su, kako ističe,...

Nastavak na Blic...

Milićević: Amfilohije da se uzdži od neprimerenih izjava

Izvor: RTS, 09.Jan.2018

Predsednik poslaničke grupe SPS-a u Skupštini Srbije Đorđe Milićević ponovo je pozvao mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija "da se uzdrži od neprimerenih izjava koje daje poslednjih dana" i poručio da iznošenje neutemeljenih stavova ne vodi ničemu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.