Maler objašnjava: Trampov bivši šef kampanje Manafort nas lagao

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maler objašnjava: Trampov bivši šef kampanje Manafort nas lagao

Bivši šef predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa Pol Manafort lagao je pred federalnim istražiteljima

u vezi s isplatom i kontaktima koje je imao sa zvaničnicima Trampove administracije, objavio je specijalni savetnik Robert Maler koji istražuje da li je Trampova kampanja iz 2016. sarađivala sa Rusijom, prenosi Rojters.

Poprskan BIBER SPREJ, a onda HOROR! Pogledajte TRENUTAK kada su ljudi počeli da beže i GAZE JEDNI PO DRUGIMA u Italiji! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Agencija navodi da je to objavljeno u zvaničnim sudskim spisima.

Iz Malerovog kabineta ova dokumenta su dostavljena sudiji Okružnog suda u Vašingtonu koji je zatražio više detalja u vezi sa Malerovim prošlomesečnim optužbama da je Manafort laganjem prekršio sporazum sporazum o priznanju krivice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.