Izvor: Blic, 09.Dec.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maler: Trampov bivši šef kampanje Manafort nas lagao

Bivši šef predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa Pol Manafort lagao je pred federalnim istražiteljima u vezi s isplatom i kontaktima koje je imao sa zvaničnicima Trampove administracije, objavio je specijalni savetnik Robert Maler koji istražuje da li je Trampova kampanja iz 2016. sarađivala sa Rusijom, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maler objašnjava: Trampov bivši šef kampanje Manafort nas lagao

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018

Bivši šef predizborne kampanje predsednika SAD Donalda Trampa Pol Manafort lagao je pred federalnim istražiteljima..u vezi s isplatom i kontaktima koje je imao sa zvaničnicima Trampove administracije, objavio je specijalni savetnik Robert Maler koji istražuje da li je Trampova kampanja iz 2016....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.