Makronovi usvojili psa po imenu Nemo (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makronovi usvojili psa po imenu Nemo (FOTO)

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit nastavili su tradiciju držanja kućnih ljubimaca u Jelisejskoj palati tako što su proteklog vikenda usvojili labradora po imenu Nemo, preneo je list Figaro.

Crni labrador danas je viđen kako se šeta u Jelijsejskoj palati i upoznaje sa ljudima, naveo je list i dodao da je pas uzet od Udruženja za zaštitu životinja i da je dobio ime Nemo po kapetanu Nemu iz knjige Žila Verna "20. milja ispod mora".

Nemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je zamenio Filea, psa prethodnog, socijalističkog predsednika Fransoa Olanda, koji je ga zadržao po isteku mandata.

Foto: Beta/AP

Francuzi kao nacija inače pridaju veliki značaj kućnim ljubimcima.

Foto: Beta/AP

Skoro svi francuski predsednici su imali pse tokom mandata i to pretežno labradore.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.