Crni labrador Nemo novi stanovnik Jelisejske palate

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni labrador Nemo novi stanovnik Jelisejske palate

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit nastavili su tradiciju držanja kućnih ljubimaca u Jelisejskoj palati tako što su proteklog vikenda usvojili labradora po imenu Nemo, preneo je list Figaro.

Crni labrador je viđen kako se šeta u Jelijsejskoj palati i upoznaje sa ljudima, naveo je list i dodao da je pas uzet od Udruženja za zaštitu životinja i da je dobio ime Nemo po kapetanu Nemu iz knjige Žila Verna "20.000 milja ispod mora".

Nemo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je zamenio Filea, psa prethodnog, socijalističkog predsednika Fransoa Olanda, koji je ga zadržao po isteku mandata.

Francuzi kao nacija inače pridaju veliki značaj kućnim ljubimcima.

Skoro svi francuski predsednici su imali pse tokom mandata i to pretežno labradore.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.