Makron u dvodnevoj poseti Srbiji sredinom jula

Izvor: Beta, 11.Jun.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron u dvodnevoj poseti Srbiji sredinom jula

Francuski predsednik Emauel Makron boraviće u Srbiji dva dana, 15. i 16. jula, kao gost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Politika u izdanju od srede.Sama činjenica da je reč o dvednevnoj poseti, smatra taj list, "svedoči o želji francuske strane za potvrdjivanje i dalje jačanje dobrih odnosa", ukljujučujući i sve razvijeniju ekonomsku saradnju i godišnju razmenu koja dostiže milijardu evra.Posebna čast za Srbiju je to što predsednik dolazi u Beograd odmah posle glavnog praznika Francuske, Dana Bastilje, 14. jula.Sve to ukazuje, piše Politika, da Pariz želi da "značajnoaktivira svoje prisustvo" u Srbiji i na Balkanu, gde je Beograd "nezaobilazna stanica".Sastanak predsednika Srbije i Francuske biće prilika za unapredjenje bilateralnih odnosa, ali i za postizanje većeg razmevanja o čitavom spektru pitanja, od kojih je kosovski problem najvažniji, navodi list.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Politika: Emanuel Makron dolazi u Srbiju 15. jula

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2019, 08:18

Francuski predsednik Emauel Makron boraviće u Srbiji dva dana, 15. i 16. jula, kao gost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Politika...Sama činjenica da je reč o dvednevnoj poseti, smatra taj list, "svedoči o želji francuske strane za potvrđivanje i dalje jačanje dobrih odnosa", ukljujučujući...

Nastavak na Radio 021...

Politika: Emanuel Makron u Srbiji 15. i 16. jula

Izvor: Danas, 12.Jun.2019

Francuski predsednik Emauel Makron boraviće u Srbiji dva dana, 15. i 16. jula, kao gost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, piše Politika. Članak Politika: Emanuel Makron u Srbiji 15. i 16. jula se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Makron u Srbiji 15. i 16. jula

Izvor: VOA, 12.Jun.2019

Predsednik Francuske Emanuel Makron boraviće u poseti Srbiji 15. i 16. jula, gde će mu domaćin biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a sastanak će biti prilika za unapređenje bilateralnih odnosa i postizanje razumevanja o čitavom nizu pitanja, od kojih je pitanje Kosova najvažnije, piše...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.