Makedonija: Devojčica se udavila bežeći od psa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija: Devojčica se udavila bežeći od psa

Makedonska vlada obećala je da će revidirati zakon o psima lutalicama nakon što se jedna tinejdžerka (17) udavila u reci pokušavajući da pobegne od čopora divljih pasa.

Smrt tinejdžerke je izazvala ogroman bes javnosti, prenosi AP.

Policija je saopštila da se nesreća dogodila u ponedeljak, kada su psi pojurili za devojčicom u parku u Gostivaru, a nekoliko sati kasnije nizvodno od tog mesta je pronađeno njeno telo.

Makedonija dugo pokušava da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbori sa problemom velikog broja pasa lutalica, dok grupe za zaštitu životinja pokušavaju da ubede zvaničnike da pooštre zakone koji se odnose na kažnjavanje vlasnika koji napuštaju svoje ljubimce.

Privatna makedonska televizija TV24 saopštila je da je više od 1.000 osoba od početka godine zatražilo zdravstvenu pomoć zbog ujeda pasa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.