Devojka se utopila bežeći od pasa lutalica!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka se utopila bežeći od pasa lutalica!

Makedonska vlada obećala je da će revidirati zakon o psima lutalicama nakon što se jedna tinejdžerka (17) udavila u reci pokušavajući da pobegne od čopora divljih pasa.

Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Smrt tinejdžerke je izazvala ogroman bes javnosti, prenosi AP.

Policija je saopštila da se nesreća dogodila u ponedeljak, kada su psi pojurili za devojčicom u parku u Gostivaru, a nekoliko sati kasnije nizvodno od tog mesta je pronađeno njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << telo.

Makedonija dugo pokušava da se izbori sa problemom velikog broja pasa lutalica, dok grupe za zaštitu životinja pokušavaju da ubede zvaničnike da pooštre zakone koji se odnose na kažnjavanje vlasnika koji napustaju svoje ljubimce.

Privatna makedonska televizija TV24 saopštila je da je više od 1.000 osoba od početka godine zatražilo zdravstvenu pomoć zbog ujeda pasa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrt tinejdžerke izazvala bes, udavila se bežeći od pasa

Izvor: B92, 06.Nov.2018

Skoplje -- Makedonska vlada obećala je da će revidirati zakon o psima lutalicama nakon što se tinejdžerka (17) udavila u reci bežeći od čopora divljih pasa...Smrt tinejdžerke je izazvala ogroman bes javnosti, prenosi AP...Policija je saopštila da se nesreća dogodila u ponedeljak, kada su psi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.