MUP primio u radni odnos 677 mladih posle završene obuke

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP primio u radni odnos 677 mladih posle završene obuke

Svečana promocija i prijem u radni odnos 677 polaznika devetnaeste i dvadesete klase Centra za osnovnu policijsku obuku, održana je na platou ispred Palate Srbija.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je tom prilikom da 42.000 ljudi u sistemu MUP-a brine o bezbednosti građana i istakao da je naročito ponosan šte se među 377 novih kolega nalazi i 145 devojaka.

On je podsetio da je policija ove godine zaplenila rekordnih 5,4 tone narkotika, razbijeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je 19 kriminalnih grupa i uhapšeno 110 odoba, a kako je dodao, MUP nastavlja da se neprestano bori protiv korupcije i time jača položaj države.

Od kada je on ministar u radni odnos primljeno je, kaže 3.700 novih pripadnika MUP-a.

Od ponedeljka još 423-oje mladih započinje obuku u Sremskoj Kamenici, a do kraja godine, najavio je ministar, u MUP-u će se zaposliti još 600 osoba.

U ime polaznika prisutnima se obratila najbolja u 20. klasi Marija Filipović koja je obećala da će ona i njene kolege pošteno i časno služiti Srbiji i njenim građanima.

Polaznici obuke izveli su i pokazne antiterorističke vežbe.

Svečanosti su prisustvovali i premijerka Ana Brnabić, ministri Zlatibor Lončar, Aleksandar Vulin i Branislav Nedimović kao i šef BIA Bratislav Gašić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MUP primio u radni odnos 677 mladih posle završene obuke

Izvor: Beta Video, 11.Okt.2019

BEOGRAD - Svečana promocija i prijem u radni odnos 677 polaznika devetnaeste i dvadesete klase Centra za osnovnu policijsku obuku, održana je na platou ispred Palate Srbija. (CH1) Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.