MLADA PARTIZANKA: Upoznajte Milicu Vukliš, najlepšu Srpkinju

Izvor: Kurir, 17.Okt.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADA PARTIZANKA: Upoznajte Milicu Vukliš, najlepšu Srpkinju

Mis Srbije dobila je ulogu partizanke u drugom delu serijala koji bi trebalo da počne da se snima na proleće, a zvaće se Užička republika

Milica Vukliš, nova mis Srbije, igraće mladu partizanku u drugom delu serijala "Dramska trilogija 1941-1945" Radoša Bajića.

To, međutim, nije sve. Ona trenira odbojku, studira građevinu i slika ikone.

Milica je ulogu u filmu dobila još pre nego što je zaradila krunu. Radoš Bajić je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kompletnom ekipom svoje producentske kuće organizovao kasting za sve kandidatkinje za mis. Ispostavilo se da ima oštro oko.

Milica će igrati mladu partizanku u drugom delu serijala koji bi trebalo da počne da se snima na proleće, a zvaće se "Užička republika".

"Domaćim filmovima fale glamur i lepe žene. Nekada su u našoj kinematografiji igrale prelepe glumice, prave lepotice. Danas ima puno dobrih glumica, ali malo osoba sa izvanrednom lepotom", objašnjava Bajić svoju odluku da angažuje mis u svojoj seriji.

Milica koja ima 20 godina kaže da nije ni mislila da će se ikada baviti glumom jer pored studija ima drugi, mnogo zanimljiviji hobi - crta ikone.

"Profesorka likovnog još u petom razredu me je uputila na jednu radionicu gde sam otkrila radosti ikonopisanja. Sada sednem sa drugaricama, pijemo kafu, grickamo keksiće i slikamo. Imam urađeno više od 200 ikona", rekla je Milica, koja će nas predstavljati na izboru za mis sveta.

"Studiram građevinu, na budžetu sam i sve dajem u roku. I odbojku treniram 11 godina, a sada tražim angažman. Mislim da ću preći u nižu ligu zbog mnogo obaveza koje imam", kaže ona.

Na pitanje da li ima dečka, odgovara da je sama, ali i da joj tako odgovara zbog novih obaveza.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MLADA PARTIZANKA: Upoznajte najlepšu Srpkinju Milicu Vukliš

Izvor: Kurir, 17.Okt.2013

Mis Srbije dobila je ulogu partizanke u drugom delu serijala koji bi trebalo da počne da se snima na proleće, a zvaće se Užička republika..Milica Vukliš, nova mis Srbije, igraće mladu partizanku u drugom delu serijala "Dramska trilogija 1941-1945" Radoša Bajića. ..To, međutim, nije sve. Ona...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.