MISTERIJA na niškoj pruzi, istraga u toku!

Izvor: Mondo, 28.Dec.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA na niškoj pruzi, istraga u toku!

Policija i dalje radi na terenu i istražuje da li je na pruzi Niš-Pirot voz pregazio ili udario neku osobu, rečeno je danas Beti u Policijskoj upravi u Nišu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Policajci i Hitna pomoć sinoć su oko 20 časova izašli na teren zbog prijave da je voz koji saobraća od Niša do Bele Palanke udario čoveka,ali ni nakon višesatne pretrage telo nije pronađeno.

Prema nezvaničnim informacijama, na pruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su pronađeni tragovi sveže krvi ali ne i telo ili delovi tela.

Policija je, saznaje Beta, sinoć detaljno pretražila čitav prostor oko pruge, lokomotivu i vagone, a pretraga je nastavljena i u jutarnjim časovima ali nije dala rezultate.

Policija je proverila i sve zdravstvene ustanove u gradu, ali se nije javio niko sa povredama koje su mogle da budu posledice udara lokomotive.

Dogovorili se da se ubiju kod Loznice, ona mrtva, on preživeo

Očevici ovog događaja međutim tvrde da je voz sinoć naglo zakočio i da su iz njega usplahireni izašli mašinovođa i još dve osobe vičući da je voz pregazio muškarca.

Ne isključuje se mogućnost da je nepoznati čovek uspeo da izbegne udar i da ga je voz samo zakačio i naneo mu lakše povrede, tako da je mogao da sam ode sa tog mesta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.