Loznica: Padao grad veličine lešnika

Izvor: B92, 02.Jul.2020, 18:48

Loznica: Padao grad veličine lešnika

Grad veličine lešnika, praćen snažnom kišom i vetrom, danas oko 17 časova, tukao je najmanje desetak minuta deo lozničkog kraja, između Drine i Jadra.

Protivgradne stanice u ovom kraju, kako je, u više navrata zvanično rečeno, imaju dovoljno raketa, većina njih je automatizovana i trebalo bi da, u velikoj meri, štite polja ovdašnjih domaćina, ali ovoga puta sivi oblaci, koji su, kao i obično, došli sa leve obale Drine, bili su jači, navode "Novosti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Štete na usevima tek će biti izvesne posle prestanka kiše, koja nije prestala, pošto je utihnuo grad.Jasno je da će se grad lose odraziti na malinu, čija je berba u punom jeku, pišu "Novosti".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.