Lončar: Do sada od virusa preminulo 14 lekara, a ne više od 100

Izvor: Beta, 13.Apr.2021, 22:35

Lončar: Do sada od virusa preminulo 14 lekara, a ne više od 100

 Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je večeras da je do sada preminulo 14 zdravstvenih radnika od korona virusa u Srbiji, koji su svi radili kovid-zoni, a ne više od 100, kako tvrde neki izvori."Svi ostali (preminuli) lekari nisu imali dodirne tačke s kovid-sistemom. Velika većina je starija od 75 godina, u penziji su, nisu radili u zdrvastvenom sistemu ili su bili na bolovanjima. To su jedini tačni i provereni podaci i molim Srbiju da to zna", rekao je Lončar za Radio-televiziju Srbije (RTS).Lončar je kazao da postoji "jedan ili dva" smrtna slučaja od posledica zaraze za koje "možda može" da se sumnja da su se dogodila i pored revakcinacije, ali je naglasio da se o tome ne može sa sigurnošću govoriti bez obdukcije.Istakao je da su vakcine apsolutno bezbedne i da Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije stoji iza njihovog odobrenja.Dodao je da je na tri miliona datih vakcina zabeleženo manje od 700 reakcija i da su sve bile blage.Lončar je kazao da je isuviše rano da se govori o tačnoj efikasnosti vakcina pojedinačnih proizvodjača, ali je naveo da trenutni podaci odgovaraju onima koje su proizvodjači izneli u uputstvima svojih proizvoda."Niko od njih (proizvodjača) nije rekao da vas vakcine ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar: Do sada od virusa priminulo 14 lekara, a ne više od 100

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2021

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je večeras da je do sada preminulo 14 zdravstvenih radnika od korona virusa u Srbiji, koji su svi radili kovid-zoni, a ne više od 100, kako tvrde neki izvori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Panić: Lončar će na robiju, umrlo je 118 medicinara, a on nas pravi glupima

Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2021, 10:33

Gotovo da ne prođe nedelja, a da se ne pojavi vest o tome da je neko od zdravstvenih radnika izgubio život u bitci sa koronavirusom.. Potresne priče iz potresne borbe. 118 medicinara izgubilo je svoju bitku bijući bitku za živote drugih. Ministar kaže da je život dalo njih 14. Koja 104 života...

Nastavak na Luftika.rs...

Lončar ponovio: Dosad preminulo 14 lekara koji su radili u kovid crvenim zonama

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je sinoć, gostujući na RTS-u, naveo da je do sada preminulo 14 lekara koji su bili u kovid crvenim zonama, dok ostali preminuli lekari, kako kaže, nisu imali nikakve dodirne tačke sa kovid zonama.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.