Ljorente: Čeka nas težak posao u Turskoj

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljorente: Čeka nas težak posao u Turskoj

Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente rekao je danas da pobeda protiv Kopenhagena (3:1) u Ligi šampiona znači mnogo, ali da ništa još nije gotovo.

Fernando Ljorente

Juventus je sinoć pobedio Kopenhagen sa 3:1 u utakmici petog kola grupe B Lige šampiona.

"Pobeda protiv Kopenhagena nam mnogo znači, ali ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još nije gotovo. Očekuje nas težak meč u Turskoj sa Galatasarajem. Tamo je uvek teško igrati. Nismo još obezbedili prolaz, ne smemo da se opustimo", rekao je Ljorente italijanskim medijima.

 

Galatasaraj 10. decembra od 20.45 dočekuje Juventus u utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

 

Real Madrid je prvi u grupi B sa 13 osvojenih poena, Juventus je drugi sa šest, a treće i četvrto mesto dele Galatasaraj i Kopenhagen sa po četiri boda.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ljorente: Čeka nas težak posao u Turskoj

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente rekao je danas da pobeda protiv Kopenhagena (3:1) u Ligi šampiona znači mnogo, ali da ništa još nije gotovo. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.