Lavrov: NATO geopolitički kolonizuje

Izvor: B92, 27.Dec.2021, 12:57

Lavrov: NATO geopolitički kolonizuje

Moskva -- Rusija je nedavno ponudila Zapadu svoj predlog sporazuma o bezbednosnim garancijama, rekao je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Lavrov je ocenio danas da je NATO geopolitički projekat kolonizacije teritorija posle raspada Sovjetskog Saveza i Varšavskog pakta.

"NATO je čist geopolitički projekat kolonizacije teritorija bez gospodara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle nestanka Varšavskog pakta i raspada Sovjetskog Saveza. Zato oni to rade", rekao je Lavrov u intervjuu za Solovjov jutjub kanal.

Rusija je nedavno ponudila Zapadu svoj predlog sporazuma o bezbednosnim garancijama, za koji Lavrov kaže da nije reč o ultimatumu ali da razgovori o tome ne mogu teći beskonačno, prenosi Tass.

On je dodao da bi rezultat razgovora tebalo da bude opipljiv u određenom vremenskom intervalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lavrov: NATO geopolitički projekat kolonizacije

Izvor: Vostok.rs, 27.Dec.2021

Pregovori sa Sjedinjenim Američkim Državama o bezbednosnim garancijama biće održani u januaru, rekao je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Sa Sjedinjenim Državama ćemo imati glavnu rundu pregovora, koja će se održati odmah po završetku novogodišnjih praznika“, rekao je on u intervjuu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.