Kruševac: Popravljao hidrofor, ubila ga struja

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 10:47

Kruševac: Popravljao hidrofor, ubila ga struja

Jedan muškarac preminuo je od strujnog udara u selu Kraonik kod Kruševca.

Kako mediji nezvanično saznaju, A. P. (66) poginuo je dok je pokušavao da popravi hidrofor u šahti za vodu u dvorištu porodičnog domaćinstva.

Iakoj je ubrzo na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći, nesrećnom čoveku nije bilo spasa, a u izvlačenju nastradalog iz vodo šahta pomogli su i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice iz Kruševca, javlja RTS.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makron: Oni su izgubili razum

Izvor: B92, 04.Avg.2021

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je da su demonstranti koji su protiv vakcine izgubili razum...Nakon što su se demonstranti protiv kovid pasoša sukobili sa policijom u Parizu 31. jula, Makron je pooštrio kritike radikalnih demonstranata koji se bune protiv kampanje vakcinacije..."Neću popustiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.