Krkobabić: Sve zavisi od SNS i SPS

Izvor: B92, 06.Sep.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Sve zavisi od SNS i SPS

Beograd -- Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je da o eventualnoj promeni vlasti u Beogradu treba da se dogovore dve najveće stranke - SNS i SPS.

On je, na otvaranju Regionalnog distributivnog poštanskog centra u Novom Sadu, dodao da se podrazumeva da sve zavisi od dogovora tih najvećih stranaka i da se PUPS ne podrazumeva, već se pozove i kaže: "Mi smo se dogovorili".

"Da se zna jednom zauvek da sve zavisi od dogovora dve najveće stranke, koje treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da izađu pred građane i kažu: 'Da, dogovorili smo se da vlast u Beogradu treba da se menja ili da vlast u Beogradu ne treba da se menja'. Pitati neke druge oko toga je besmisleno, jer se zna ko ima najveći uticaj i ko odlučuje", rekao je Krkobabić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPS: Sve zavisi od dogovora SPS i SNS

Izvor: Telegraf.rs, 06.Sep.2013

- Dve najveće stranke treba da izađu pred građane i kažu: Da, dogovorili smo se da vlast u Beogradu treba da se menja ili da vlast u Beogradu ne treba da se menja - kaže Milan Krkobabić o eventualnoj promeni vlasti u prestonici Srbije

Nastavak na Telegraf.rs...

Vlast u Beogradu nije pitanje za PUPS, zna se ko odlučuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2013

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je danas da oko eventualne promene vlasti u Beogradu treba da se dogovore dve najveće stranke - SNS i SPS i da sve zavisi od njihovog dogovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.