PUPS: Sve zavisi od dogovora SPS-a i SNS-a

Izvor: RTS, 06.Sep.2013, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Sve zavisi od dogovora SPS-a i SNS-a

SNS i SPS treba da se dogovore oko eventualne promene vlasti u Beogradu, kaže potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić i naglašava da sve zavisi od njihovog dogovora.

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je da oko eventualne promene vlasti u Beogradu treba da se dogovore dve najveće stranke - SNS i SPS i da sve zavisi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od njihovog dogovora.

Krkobabić je na otvaranju Regionalnog distributivnog poštanskog centra u Novom Sadu istakao da se podrazumeva da sve zavisi od dogovora tih najvećih stranaka.

"Da se zna jednom zauvek da sve zavisi od dogovora dve najveće stranke koje treba da izađu pred građane i kažu: 'Da dogovorili smo se da vlast u Beogradu treba da se menja ili da vlast u Beogradu ne treba da se menja'. Pitati neke druge oko toga je besmisleno jer se zna ko ima najveći uticaj i ko odlučuje", rekao je Krkobabić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.