Izvor: RTS, 01.Dec.2022, 07:08

Košava i ledena kiša, hladan početak decembra

Prvog dana decembra očekuje nas mestimična kiša, na planinama je moguć i sneg. U Vojvodini i Beogradu duvaće košava do kraja dana, dok je na istoku zemlje moguća ledena kiša. Jutarnja temperatura 2 stepena, najviša dnevna do 6 stepeni.
U četvrtak se očekuje oblačno vreme sa mestimičnom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, posebno na istoku Srbije gde se očekuje formiranje snežnog pokrivača.
Takođe, u istočnoj i jugoistočnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbiji biće uslova za lokalnu pojavu ledene kiše. U Vojvodini uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak istočni i jugoistočni.
Najniža temperatura od 2 do 5, a najviša od 3 do 6 stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNEG I LEDENE KIŠE OKOVAĆE BRDA I PLANINE SRBIJE: Jak košavski vetar i suvo vreme ostaće u OVIM delovima zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022

Prognoza vremena za četvrtak, 1. decembar..U Srbiji oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, posebno na istoku Srbije, gde se očekuje formiranje ili povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 cm...U brdsko-planinskim predelima istočne i jugoistočne Srbije biće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.