Kolaps u Londonu, autobus na sprat se zabio u izlog VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u Londonu, autobus na sprat se zabio u izlog VIDEO

London -- Autobus na sprat "zakucao" se u izlog jedne prodavnice u Londonu, povređeno je nekoliko ljudi, a dve osobe su zarobljene u autobusu na gornjem spratu.

"Vozač autobusa je odvezen u bolnicu na jugu Londona, a manji broj putnika je na licu mesta zbrinula Londonska ambulantna služba", saopštila je londonska policija.

"Dva putnika su ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zarobljena na gornjem spratu autobusa", navodi se u saopštenju, a vatrogasci i spasilačke ekipe pokušavaju da ih izvuku.

Britanska policija je o nesreći obaveštena nešto posle sedam sati ujutru, a uzrok udesa nije poznat.

Incident je, prema rečima očevidaca, izazvao saobraćajni kolaps, a policija je zamolila građane Londona da izbegavaju ulicu Lavander hil, gde se nesreća dogodila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus na sprat se zabio u izlog prodavnice u Londonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2017

Autobus na sprat "zakucao" se jutros u izlog jedne prodavnice u Londonu, povređeno je nekoliko ljudi, a dve osobe su zarobljene u autobusu na gornjem spratu autobusa, navodi Rojters..."Vozač autobusa je odvezen u bolnicu na jugu Londona, a manji broj putnika je na licu mesta zbrinula Londonska ambulantna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.