Kisić Tepavčević u poseti rumskom Gerontološkom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021, 10:28

Kisić Tepavčević u poseti rumskom Gerontološkom centru

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna Darija Kisić Tepavčević i državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek danas su u Rumi obišli Gerontološki centar i korisnicima uručili poklon - pakete vitamina za jačanje imunog sistema.

Ministarka je rekla da je izuzetno zadovoljna visokim procentom vakcinisanih korisnika i da se nada da će se oni uskoro vratiti normalnom toku života, kao pre epidemije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusa.

"Naši stariji građani ponovo nas uče kako treba da se ponašamo. Od početka epidemije, upravo oni su se pokazali kao najodgovorniji u toj borbi i zato ih nećemo zaboraviti", kazala je Kisić Tepavčević.

U rumskom Gerontološkom centru boravi skoro 260 lica, iako je kapacitet nešto veći.

"Oko milion i 51.000 lica starijih od 65 godina, na teritoriji Republike Srbije, vakcinisano je protiv korona virusa. Pitaćete se zašto sad penzionerima pomažemo, a to je odgovor. Pokazali su disciplinu i razumevanje, a smatramo da ako budu na adekvatan način jačali imunitet, naučno je i dokazano da se to postiže vitaminima, biće otporniji", rekao je državni sekretar Mirsad Đerlek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzionerima u Rumi URUČENI VITAMINI Kisić Tepavčević i Đerlek: Najstariji pokazali najviše discipline tokom pandemije

Izvor: Blic, 27.Apr.2021

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna Darija Kisić Tepavčević i državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek, danas su u Rumi obišli Gerontološki centar i korisnicima uručili pakete vitamina za jačanje imunog sistema.

Nastavak na Blic...

Kisić Tepavčević u poseti Gerontološkom centru u Rumi: Najstariji nam pokazuju šta znači odgovornost

Izvor: RTS, 27.Apr.2021

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević i državni sekretar Mirsad Đerlek posetili su Gerontološki centar u Rumi, gde su razgovarali sa korisnicima, kojima su krajem januara, odlukom Kriznog štaba, a na inicijativu resornog Ministarstva, omogućene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.