Kiša i olujni vetar danas u Srbiji

Izvor: RTS, 20.Nov.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša i olujni vetar danas u Srbiji

U košavskom području i na planinama duvaće jak i olujni vetar. Najviša dnevna temperatura od dva do devet stepeni. Padaće i kiša koja se može lediti na tlu.
U Srbiji se očekuje otapanje snega i kiša, u većini krajeva od 20 do 30 milimetara, negde i preko 40, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, koji upozorava da bi ujutru i pre podne u istočnim krajevima kiša mogla da se ponegde ledi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na tlu.

U košavskom području i na planinama duvaće jak i olujni južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima većim od 24 metara u sekundi.
Jutarnja temperatura biće od minus četiri stepena do dva stepena, a najviša dnevna od dva do devet stepeni.
I u Beogradu će biti oblačno i vetrovito, povremeno sa kišom. Vetar jak, povremeno i olujni, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko jedan, a najviša dnevna oko pet stepeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Meteorolozi su izdali TRI VAŽNA UPOZORENJA za tri dana, prvo počelo da važi još sinoć

Izvor: Press, 20.Nov.2018

Vozači, ali i pešaci, dobro obratite pažnju - za naredna tri dana Republički hidromteorološki zavod (RHMZ) izdao je tri važna upozoranja, a prvo je počelo da važi sinoć. . Foto:Blic. Danas se u Srbiji očekuju otapanje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.