Kamioni na Batrovcima čekaju šest sati

Izvor: RTS, 11.Okt.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni na Batrovcima čekaju šest sati

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju oko šest časova na Batrovcima, na Kelebiji i Šidu oko dva časa, saopštio je AMSS.
U saopštenju se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba pripaziti na putevima koji vode pored reka, kanala, jezera, u klisurama i po kotlinama.

Maglu je teško predvideti i zato se preporučuje vozačima da u ovim delovima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana kada je ona česta pojava budu pažljivi za volanom, kako bi na vreme mogli da pravilno reaguju i vožnju prilagode datim uslovima na putu.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kamioni i šleperi na Batrovcima čekaju osam sati

Izvor: Beta, 11.Okt.2018

Kamioni i šleperi na graničnim prelazima Srbije i Hrvatske čekaju više sati, a najduža na Batrovcima, gde čekaju osam sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS), prema podacima granične policije.Kako se navodi, na srpsko-hrvatskoj granici, na prelazu Šid teretna vozila čekaju četiri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.