Izvor: Press, 04.Avg.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutros najveća gužva na Horgošu

Jutros najveća gužva na graničnom prelazu s Mađarskom- Horgoš, gde se na izlasku iz Srbije čeka oko dva sata, saopštio je AMSS.
Foto:B92.net
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su oko 30 minuta.
Na putevima u Srbiji danas se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << naplatnim rampama može doći do dužeg zadržavanja zbog većeg broja vozila.

Do 17.00 će se izvoditi radovi na autoputu Niš-Beograd, na deonici od Jagodine do Batočine i saobraćaj će biti preusmeravan u levu kolovoznu traku.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadržavanja na Preševu 50 minuta, na Batrovcima pola sata

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2017

Na izlazu iz Srbije vozila čekaju oko 50 minuta na prelazima Preševo sa Makedonijom i Gradina sa Bugarskom, dok se vozila pola sata zadržavaju na Batrovcima sa Hrvatskom i Horgošu sa Mađarskom, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"...Vozila na ulazu u Srbiju na prelazu Gostun sa Crnom Gorom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.