Jovana Tipšin: Pljuju me neobrazovani!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Tipšin: Pljuju me neobrazovani!

Verovatno ste gledali emisiju Ekskluziva (na TV-u ili Ju tjubu) u kojoj su praćene aktivnosti pevačice Jovane Tipšin - od časova engleskog i književnosti do joge. Snimak je izazvao brojne komentare, pa čak i "pljuvanja" (naročito na račun njenog engleskog), koja ipak nisu dotakla pevačicu.

“Hvale me samo edukovani ljudi, a pljuju me oni koji su neobrazovani. Engleski učim zbog sebe i sve što sam u Ekskluzivu izgovorila na tom jeziku gramatički je ispravno ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << moj posao da moram perfektno da ga izgovaram. Dvaput nedeljno odlazim na časove kod profesorke Radmile Relić koja je takođe imala tremu pred kamerama TV Prva”, izjavila je Jovana Tipšin za Stori.

“Prezadovoljna sam onim što sam postigla dosadašnjim učenjem engleskog i obećavam da ću biti sve bolja i bolja”, rekla je Tipšin.

Ko nije gledao, neka pogleda (i proceni ko je u pravu) OVDE.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.