Jovana Tipšin: Pljuju me neobrazovani!

Izvor: Poznati.info, 22.Jan.2013, 05:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Tipšin: Pljuju me neobrazovani!

Pevačica Jovana Tipšin izazvala je burne reakcije video prilogom sa časa engleskog jezika i ubrzo je postala predmet ismevanja na društvenim mrežama!

Jovana Tipšin | Foto: Jelena Vučetić

Jovanu komentari ipak ne dotiču i ističe da je prezadovoljna dosadašnjim napretkom što se tiče učenja engleskog jezika.

Jovana Tipšin na času engleskog jezika | Foto: youtube

“Prezadovoljna sam onim što sam postigla dosadašnjim učenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << engleskog i obećavam da ću biti sve bolja i bolja”, rekla je Tipšin.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOVANA TIPŠIN: Pljuju me samo neobrazovani ljudi!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2013

"Engleski učim zbog sebe i sve što sam u "Ekskluzivu" izgovorila na tom jeziku gramatički je ispravno, ali nije moj posao da moram perfektno da ga izgovaram", izjavila je pevačica

Nastavak na Telegraf.rs...

Jovana Tipšin: Moja profesorka engleskog je imala tremu ali ismevanja me ne dotiču!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2013, 00:29

Pevačica Jovana Tipšin našla se pre nekoliko dana u centru medijske pažnje, zbog video priloga sa časa engleskog jezika gde je ubrzo postala predmet ismevanja na društvenim mrežama. Ipak, Jovanu nisu dotakli komentari, istakavši da je prezadovoljna dosadašnjim napretkom što se tiče učenja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.