Jeremić uveren u jedinstvo opozicije u dijalogu o izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021, 15:15

Jeremić uveren u jedinstvo opozicije u dijalogu o izborima

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izrazio je danas uverenje da će opozicija uspeti da u dijalogu o izbornim uslovima uz posredovanje EU nastupi tako da se dođe do ispunjenja bar minimalnih uslova za fer i slobodne izbore.

Jeremić je istakao i da u suprotnom na izborima ne bi trebalo učestvovati.

"Narodna stranka sigurno neće učestovati na izborima ako se ništa ne promeni", rekao je Jeremić na keju kod hotela "Jugoslavija", gde je kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << štandova Narodne stranke razgovarao sa građanima Novog Beograda i Zemuna.

Prema njegovim rečima, stranka koju predvodi, kada je reč o dijalogu o izbornim uslovima, zalaže se za jedinstven nastup opozicije na osnovu zajedničke platforme i uvek je pozivala na jedinstvo opozicije.

Jeremić, koji očekuje u narednim danima pozive predstavnika Evropskog parlamenta, kaže da je dijalog trenutno u fazi u kojoj se bilateralno razgovara sa političkim akterima u Srbiji i dodaje da će oni evroparlamentarcima predstaviti svoje stavove i konkretne zahteve.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jeremić: Narodna stranka zalaže za jedinstven nastup opozicije na osnovu zajedničke platforme

Izvor: Beta Video, 11.Apr.2021

BEOGRAD - Upitan o dijalogu o izbornim uslovima uz posredovanje Evropske unije (EU), predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je odgovorio da se Narodna stranka zalaže za jedinstven nastup opozicije na osnovu zajedničke platforme i da je uvek je pozivala na jedinstvo opozicije, te da ``ne vidi zašto...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.